Produse pentru alcool cereale 96 (6)

Linte Verde 1000g

Linte Verde 1000g

Lentilele au, ca toate leguminoasele, proprietăți unice pentru sănătate. Sunt o sursă de proteină bine absorbită. Proteina din lentile, imediat după proteina din soia, este cea mai bine absorbită proteină de origine vegetală (85 la sută). Lentilele verzi conțin multe fibre. Fibrele nu doar că ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, îmbunătățesc sistemul cardiovascular și digestiv, ci contribuie și la scăderea nivelului de colesterol, elimină toxinele din organism, protejează împotriva cancerului de colon și a diabetului de tip 2, având un conținut ridicat de fier, benefic pentru persoanele care nu consumă carne. O cană de lentile verzi conține 100 la sută din necesarul zilnic recomandat de fier. Acest mineral joacă un rol important în formarea hemoglobinei din sânge și a mioglobinei din mușchi, fiind responsabil pentru transportul oxigenului în celule. De asemenea, conține mangan și acid folic valoroase.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos sunt obținuți din pulpa nucii de cocos, care mai întâi se usucă și apoi se răzuie în chipsuri mici. Pulpa este bogată în nutrienți, cum ar fi vitaminele: C, E, K și grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (chipsuri, fulgi de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, dar cei derivați din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și se transformă direct în energie fără a se acumula în organism sub formă de grăsime. Firele de cocos conțin resurse enorme de fibre, necesare pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, veți găsi cantități mici de proteine și electroliți, care permit menținerea echilibrului acid - bazic al organismului. <strong> Compoziție: </strong> Fulgi de cocos &nbsp; <strong> Valoare nutrițională la 100g </strong> Valoare energetică 2695KJ/655kcal - 33% RDA *63g grăsimi - 90% Dintre care acizi grași saturați 53g - 265% carbohidrați
Bicarbonat de sodiu 1000g

Bicarbonat de sodiu 1000g

Bicarbonatul de sodiu - bicarbonatul de sodiu - a găsit o utilizare largă în medicină, bucătărie, cosmetice și multe altele. Are un număr foarte mare de aplicații. Cred că este cel mai bine cunoscut ca un aditiv pentru toate tipurile de produse de patiserie. Este, de asemenea, un component al multor cosmetice și produse de curățare. Este adăugat în șampoanele pentru păr, balsamurile pentru buze, pasta de dinți. În cosmetice, este deosebit de potrivit pentru pielea grasă și cu acnee. & Nbsp; <strong> Utilizarea bicarbonatului este perfectă atunci când vine vorba de neutralizarea mirosurilor și curățare. Agentul poate îndepărta petele dificile, elimina mirosurile neplăcute și ajuta la curățarea cuptorului sau a cuptorului cu microunde. Bicarbonatul are proprietăți ușor corozive, ceea ce îl face eficient în îndepărtarea murdăriei de pe diferite suprafețe. Poate fi folosit pentru a îndepărta calcarul din fierbătoare, oale sau mașini de cafea. Funcționează excelent ca pulbere pentru curățarea suprafețelor din bucătărie și baie. Pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din frigider, tot ce trebuie să faci este să pui un mic recipient cu bicarbonat în interior.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Wiórki kokosowe se obțin din miezul nucii de palmier de cocos, care mai întâi se usucă, iar apoi se rade în fulgi mici. Miezul este bogat în nutrienți precum vitaminele: C, E, K și din grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (fulgi, chipsuri de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, însă cei proveniți din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și sunt transformați direct în energie fără a se depune în organism sub formă de grăsime. Fulgii de cocos conțin resurse enorme de fibre, esențiale pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, găsim cantități mici de proteine și electroliți, care ajută la menținerea echilibrului acid-bazic al organismului.<strong>Compoziție:</strong> fulgi de cocos&nbsp;<strong>Valoare nutrițională la 100g</strong>Valoare energetică 2695kJ/655k
Fulgi de spelt 1000g

Fulgi de spelt 1000g

Acestea provin din cerealele spelt, care în bucătăria poloneză sunt cunoscute și folosite de mulți ani. Mult timp au fost uitate, iar acum revin în atenție. Cerealele spelt se consumă fie fierte, fie crude. Ele sunt adăugate în lapte, iaurt și fructe.
Fulgi de migdale 250g

Fulgi de migdale 250g

Fulgi de migdale, la fel ca migdalele în sine, sunt bogate în nutrienți. Conțin vitamine, minerale, proteine și fibre, având astfel un efect benefic asupra sănătății. Au un conținut ridicat de grăsimi sănătoase nesaturate. Grăsimile nesaturate sunt un ingredient esențial al unei diete sănătoase. Se consideră că consumul lor regulat poate reduce nivelul total de colesterol. Migdalele sunt bogate în vitamina E, un antioxidant cunoscut, o substanță care oprește procesele de oxidare, desfundând astfel venele și prevenind bolile de inimă, precum și încetinind îmbătrânirea celulelor. Se consideră că migdalele contribuie la menținerea sănătoasă a oaselor prin conținutul lor de: calciu, magneziu, mangan, cupru, vitamina K, proteine și zinc. În plus, migdalele conțin: vitamine din grupul B, fibre și fosfor.&nbsp;<strong>Ingrediente:</strong> migdale&nbsp;<strong>Valoare nutrițională per 100g</strong>Valoare energetică 2489kJ/602kcal - 30% VNR*Tăiței 50,6g - 72%dintre care acizi grași saturați 3,9g - 20%Carbohidrați 9,5 - 4%dintre care zaharuri 5g - 6%Bi